Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Varför tar ATG avgifter för Harry Boy när man spelar på nätet numera ?

När jag spelar Harry Boy på min platta eller i datorn så får jag betala avgift för varje spel.

Kommentarer

 • Tack för frågan!

  ATG harmoniserar priserna i butik och online, vilket innebär att en mindre avgift introduceras i digitala kanaler på spelformerna Harry Boy och Top 7. Från 12 juni är det samma avgift i digitala kanaler som i butik upp till 100 kr, därefter är det en fast avgift på 4 kr oavsett insats. Alla spelformer av Harry Boy samt alla typer av Top 7 med ”Smart Autofyll” omfattas av avgiften. Det vill säga vanlig, prenumerationer, flex och påsar. Harry-spel inkluderar V-spel, Komb, DD, LD, Tvilling, Trio. Butikernas spelavgifter ändras ej.

  Christer ATG Kundservice
 • Det svaret tycker jag var ganska undvikande. Det är ungefär som när man går i affären och skannar varorna själv, då borde man väl ha ett lägre pris. Man gör ju trots allt jobbet åt dom som de facto har lön för att göra sitt/mitt jobb.
  Att atg nu tar betalt då jag utför jobbet åt spelbutiken, som tar ut avgiften för att jag underlättar deras vardag, lämnar jag in i spelbutik, vinstbevakar och sedan går hem och ser att jag vunnit årshögsta vinsten, alltså runt 23:- så tar atg ut en avgift trots att det är, åter igen, JAG som utför jobbet med utbetalningen.
  ATG bäddar verkligen för att man ska försvinna från deras sajt så snart det blir lite konkurrens. Tyvärr är dom ju inte riktiga i skallen på Legolas heller, så det är inget alternativ. Men fler lär det bli.
  Anders H
 • Jag gjorde fel när jag skulle sätta in pengar, det blev inget insatt. När jag börjar om kan jag inte sätta in utan får meddelande att jag överskridit gränsen. Vad gör jag?
  Claes
 • och varför ?! det är ju vi som gör jobbet inte butiken som tar ut sina kostnader eller ??

  Christer
  christer Wiell
 • Hej, Anders.

  Avgifterna går till butikernas provisioner och nyinköp av utrustning som butikerna har.

  Claes, kontakta kundservice på 08 -620 07 00.

  Christer, avgifterna går till butikernas provisioner och och nyinköp av utrustning som butikerna har.
  Christer ATG Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.