Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Urlo dei Venti

Läste precis nyheten
"Om även B-provet är positivt blir Urlo dei Venti av med segern i Oslo Grand Prix, som i så fall går till Evil Enok M.E."

Jag hade sex rätt den dagen men missade sjuan då jag inte hade Urlo dei Venti men jag hade Evil Enok M.E. Korrigeras spelresultaten?
Har jag sju rätt? Får jag pengarna för sjuan?

Kommentarer

 • Hej,

  Tack för frågan.

  Nej, totoresultatet kvarstår.
  Christer ATG Kundservice
 • Tack för svaret.
  Läste på lite på villkoren och blir lite förvånad att det handlar om 10-15minuter efter att loppet körts som totoresultatet kan ändras. Det får mig att undra vilka åtgärder som tas för att säkerhetsställa att dopingresultaten är klara inom 10-15minuter? Misstänker att dopingproverna knappt är tagna då.

  Det innebär att som spelare har man ingen chans att veta om en häst är dopad (och då troligen vinner på sitt fusk) och inte heller något skydd när det inträffar. Känns inte som spelsäkerhet. Jag förstår att jag inte skall ställa den här frågan till er utan till lotteriinspektionen men är ändå intresserad av er syn på saken.
  Man kan ju tycka att spelaren borde ha rätt att makulera spelet när sånt här inträffar då förutsättningarna är felaktiga och ur spelsynpunkt premieras ju faktiskt fusk när det fungerar såhär.

  Nu är ju inte bproverna klara än om jag förstår det rätt och jag hoppas verkligen Urlo dei Venti inte var dopad men vi var inte så många som trodde att Evil Enok ME kunde vinna Oslo Grand Prix och när han går till historieböckerna som vinnare är det lite surt att sitta med 120kr på några sexor istället för 46120kr pga brister i spelsäkerheten.

  Jag har stort förtroende för ATG och förstår att det måste fungera på detta sätt för att kunna garantera snabba utbetalningar (som jag upplevt alltid funderar klanderfritt) och kommer självklart fortsätta spela hos er trots att denna otroliga brist finns men vill ändå lyfta problemet och höra er ståndpunkt.  Johnny
 • Hej,

  Våra resultat är fastställda vid utbetalning därefter har vi 10 minuter på oss att korrigera ett resultat.

  Sporten kan alltid korrigera prispengar och ta bort en placering efter doping mm för en häst men våra resultat är fastställda och kan inte ändras.


  Christer ATG Kundservice
 • Jag fick Dubbeln nu och man blir spyfärdig vem ska jag krama ut mina vinster från?
  Spela ju på Atg online så spelet finns ju i min historik!
  Det är ju bara att betala ut vinsten.
  RIKARD
 • Hej Rikard

  Först och främst är det extremt tråkigt med dopingfall som inträffar i travsporten, som tur var är det ändå relativt ovanligt. Dock så kan vi inte korrigera dessa resultat så här långt i efterhand.

  "§ 1  VINSTUTBETALNING Vinstutbetalning påbörjas när resultatet och vinstuträkningen definitivt har fastställts och offentliggjorts.
  Efter det att vinstutbetalning har påbörjats, kan vinstuträkningen inte ändras. Om vinstutbetalning eller i spelformen V3 vinstutbetalning eller byte av andel har påbörjats i strid mot bestämmelserna i 1 kap. §§ 17,21–22 gäller emellertid vad som sägs i tredje och fjärde styckena.
  För spelformerna Vinnare, Plats, Dagens Dubbel, Tvilling, Komb, Trio, V3, V4, V5, V65, V64, V75, V86, GS 75, TOP 7 och Boost skall vinstutbetalningen avbrytas och ny vinst-uträkning göras, under förutsättning att ny vinstuträkning kan påbörjas inom 10 minuter efter att utbetalningen startats dock längst fram till starten av nästkommande lopp eller klass."  Jimmy W ATG Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.