Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Travbanor och ATG

Hur ser förhållandet ut mellan ATG, travsporten och landets travbanor?
Hur kommer det sig att man lägger tävlingar på en travbana? Är det ATG som bestämmer vart loppen ska gå eller hur går det till? Jag menar helt enkelt att varför i helsicke tillåts det att anordnas travtävlingar på Åby travbana? Jag har nu tappat förtroendet både för ATG och landets travbanor. Spel lägger man numera på unibet eller liknande spelsidor då man vet att överskottspengarna inte kommer travsporten till godo. Vad får jag när jag betalar inträde, 200 kr, på Åbytravet? En ståplats ute vid staketet. Ingen upplevelse, inget ljud, ingen sittplats, ingen mat och supersur personal. Nej, ATG borde inte tillåta spel på Åbytravet förrän de har en godkänd anläggning. Och då menar jag en riktigt bra anläggning. Halmstad är ganska bra, Jägersro är även den ganska bra men Solvalla, Axevalla, Åby, Kalmar och Mantorp måste verkligen göra en ordentlig renovering för att får finnas kvar. Främst gäller det ljud och ljus på banorna. Egentligen ångrar jag mig varje gång jag gör ett besök på landets travbanor att jag inte stannade hemma vid TV-sändningen istället.

Kommentarer

 • Hej,

  Tack för frågan!
  ATG arrangerar spelet, och svensk travsport är banornas organisation.

  Banorna anordnar tävlingarna och är ansvariga för sina tävlingar.

  Svensk travsport har telefon 08 -627 21 20, kundtjänst.


  Christer ATG Kundservice
 • Men det är ändå märkligt att ni arrangerar spel på undermåliga banor. Det som att starta en livsmedelsbutik men inte öppna dörrarna. Det finns ingen upplevelse kvar i att besöka en travdag i verkligheten.
  Joakim Johansson
 • Tack för dina synpukter!

  Åby har byggt nytt och Jägersro kommer bygga nytt också.

  När Solvalla snart har byggt solvallastaden blir det nytt där också!


  Christer ATG Kundservice
 • Åby har inte byggt nytt! De är mitt i skiten. Det är ju detta jag menar, anordna inga tävlingar på en byggarbetsplats. Se till att bygga klart INNAN ni kör trav där.
  Joakim Johansson
 • Hej,

  Tack för synpunkten!
  Denna bör du framföra till Åby också.


  Christer ATG Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.