Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Registrering av spel

Idag har ni besvarat sex frågor, men min fråga om den kommande registreringen av spel har ni struntat i. Jag upprepar frågan. Hur är det tänkt att man ska registrera sitt spel på banorna i totoluckan framöver? Som det är idag när man drar sitt ATG-kort ska man visa legitimation. Har man körkort är det tydligen en enkel sak, men med vanligt ID-kort ska ombudet knappa in våra personnummer för hand. Det kommer ju inte att funka när man står i luckan på banan och bara har kort tid kvar till start. Hur tänker ni lösa detta i framtiden? Är det någon på ATG som överhuvudtaget tänkt på det här? Det kommer kanske som en överraskning, men alla har inte körkort och på banan i luckan ska det gå fort att lägga sina spel så alla hinner med. Eller är detta ännu ett led i att avfolka banorna på publik?

Kommentarer

 • Hej Lunkan

  Beklagar det sena svaret.

  Vi har ansökt om dispens för banorna gällande registrering av spel, men vi har inte fått svar på om den gått igenom än. Vi inväntar föreskrifterna från Lotteriinspektionen.


  Jimmy W ATG Kundservice
 • Tack Jimmy W för ett bra svar, då vet jag. Du är ett föredöme här inne, hoppas de andra lär sig av dig hur man svarar ordentligt.
  Lunkan
 • Hej,
  Den information som rör tvångsregistrering av ATG spel är både rörig och mager från ATGs sida. Jag vill veta vad som krävs för att registrera ett spel på trav hos ett ATG ombud?

  Krävs det både ett ATG kort och ett körkort/ID eller räcker det med ett av dem?

  Urban
 • Hej,

  Tack för frågan!
  Du behöve ha med dig körkort eller giltig legitimation till butiken, då kan du vinstbevaka om du är ATG-medlem.

  Om du inte redan är ATG-medlem kan butiken ordna detta om du har körkort eller giltig legitimation med dig till butiken.  Christer ATG Kundservice
 • Det krävs med andra ord, förenklat och mycket kortfattat, att man behöver både ATG-kort och ID-handling!
  Lunkan
 • Hej,

  Tack för svaret.
  Man får inte vinstbevaka längre med ATG-kortet enligt nya regler från Lotteriinspektionen. Man måste vinstbevaka med körkort eller med giltig legitimation.

  Christer ATG Kundservice
 • Jag är helt ointresserad av vinstbevakning, jag vill helst inte vara medlem i ATG eller ha något konto. Men, jag vill lämna in V75 en gång i veckan. Vad kommer att krävas av mig när allt spel ska registreras?
  Urban
 • Hej!

  Det som kommer krävas av dig är att du öppnar ett konto, antingen i butik eller via atg.se. Och identifierar dig vid varje inlämningstillfälle av spel i butik, med andra ord krav på att du börjar vinstbevaka spelen.
  Oskar ATG Kundservice
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.