Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Policy för forumet

Hej alla,

Fråga ATG startade i november 2014 och är ett forum som ägs och drivs av ATG. Tanken med forumet är att våra kunder ska kunna ställa frågor till oss, men även diskutera med andra. Det har också visat sig att kunderna gärna hjälper varandra vilket är väldigt roligt att se.

Fråga ATG har sedan starten, med få undantag, fungerat väldigt bra. Diskussionerna har haft en trevlig ton, även i de fall man inte varit överens och från ATGs sida har vi inte haft anledning att moderera forumet annat än i enstaka undantagsfall. De senaste månaderna har detta förändrats. Tonen har från vissa håll hårdnat betydligt. Det har också blivit allt vanligare att man inte håller sig till ämnet i trådarna utan samma ämnen tas upp i många trådar. Vi ser att vi tappat personer som tidigare varit aktiva och flera kunder har också hört av sig till oss och önskat att vi ska hålla en bättre ordning i forumet. Utöver detta har både vi som svarar och vissa i ATGs ledning fått utstå väldigt otrevliga personpåhopp.

Detta är inte okej. Vi har därför bestämt oss för att moderera forumet betydligt mer än tidigare. Vi kommer att stänga trådar som inte längre är relevanta. Vi kommer bli tuffare med att radera inlägg som inte följer forumets policy. Precis som förut kommer vi att svara på frågor och berätta hur vi ser på olika saker men vi kommer också att avsluta diskussioner/trådar om vi anser det nödvändigt. Vi vill väldigt gärna ha "högt i tak" på Fråga ATG men det förutsätter också att alla som deltar har respekt för varandra, även när man har olika åsikter.

Är detta censur?
Vi tycker inte det. Eftersom det är ATGs forum är det vårt ansvar att bestämma spelreglerna, men vi förstår att andra kan tycka något annat. De som väljer att använda Fråga ATG väljer samtidigt att följa vår policy. Det betyder också att den som inte vill hålla sig till policyn får fortsätta sina diskussioner någon annanstans.

Kommentarer

 • Kära ATG,

  Jag har fått ett flertal frågor raderade och ej besvarade som ej bryter mot er policy.
  Vill gärna ha en förklaring så att jag förstår vad jag gjort för fel.

  Anders
 • Tyvärr så är nu denna totala censur ytterligare ett bevis på ATG:s maktfullkomlighet. All kritik tystas, alla frågor tystas och all glädje inför travsporten kvävs!
  För eller senare kommer ansvar avkrävas!

  Axel
 • Hej Anders och Axel,

  Eftersom det är ATGs forum är det vårt ansvar att bestämma spelreglerna, men vi förstår att andra kan tycka något annat. De som väljer att använda Fråga ATG väljer samtidigt att följa vår policy. Det betyder också att den som inte vill hålla sig till policyn får fortsätta sina diskussioner någon annanstans.

  Vi kommer nu att stänga den här tråden.

  ATG
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.