Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Loppvideo

Hej,
Varför funkar de inte att se loppen från Färjestad ?
Lopp 1-3 funkar men resterande lopp funkar bara att se i 1 sekund?

//Fanny

Kommentarer

 • Hej!

  Vi har testat att se loppen hos oss och vi kan se loppen.
  Har du testat att byta webbläsare?
  Axel ATG Kundservice
 • Är det inte lite märkligt att man ska behöva testa diverse webbläsare för att få saker att fungera på er hemsidan? Jag vet INGEN annan hemsida där man ska använda olika webbläsare för att vissa saker inte funkar i den ena. När ska ni inse att ni har problem med hemsidan?

  Ett annat problem, i Firefox, är att när jag tex är i avdelning 5 och klickar på mer info på en häst och sen klickar bort rutan, då studsar jag tillbaka till avdelning 2... VARJE gång, i mer än ett halvår. Ganska irriterande faktiskt! Och ja, jag har resnat cookies och allt annat ni alltid föreslår. Men det funkar i Explorer. Nu är det så att jag inte använder Explorer utan har alla mina inställningar i Firefox och där vill jag fortsätta att vara. Det är er uppgift att se till att hemsidan fungerar i alla webbläsare.

  Nu har jag godkänt er policy flera gånger, det finns nåt som heter cookies som sparar val man gör. Varför funkar inte det på denna sida? ska man behöva samtycka till uppgifter varenda gång man gör ett inlägg här?
  Lunkan
 • Hej Lunkan.
  Tack för dina synpunkter. Vi tar detta vidare.
  Sara ATG Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.