Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Om Fråga ATG

Att spela på hästar hos ATG är populärt och över en miljon svenskar spelar mer eller mindre regelbundet på hästar. Det gör också att ATG får en strid ström med frågor från såväl hästmänniskor, spelare och allmänhet om vår verksamhet. På denna sajt försöker vi både samla, besvara och kommentera de frågor som kommer in.

Vi använder dessutom sidan för att snabbt kunna komma ut med information eller kommentera händelser som vi tror berör dem som är intresserade av vår verksamhet. Har du en specifik fråga så är du varmt välkommen att ställa den här. Men ett tips kan vara att börja med att kolla under rubrikerna här på forumet.

För att kunna ställa en fråga i forumet behöver du ha en giltig e-postadress. När du ställt din fråga kommer ett mail som du måste bekräfta för att din fråga ska publiceras. Din e-postadress kommer självklart inte att visas publikt men vi på ATG kan använda den om vi behöver komma i kontakt med dig. Vi svarar normalt under dagtid måndag till fredag och vi hoppas att du har överseende om det ibland tar lite tid innan vi svarar. Behöver du hjälp direkt är det ATG support du ska kontakta, kontaktuppgifter dit hittar du på flera ställen här på sidan.

Observera att ATG vare sig accepterar ovårdat språk eller personpåhopp. Frågor och inlägg som innehåller sådant kan komma att raderas. Bedömer vi att din fråga är allt för smal kan det också hända att vi tar oss friheten att formulera om den en smula. Det gör vi huvudsakligen för att öka allmänintresset.

Välkommen till Fråga ATG!

Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.