Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

DDodds går ej att markera och skriva ut markering

Hej!

Något har hänt med utskriftsfunktionen. Det verkar ha skett någon kodningsändring på sidorna för både V-spelen och DD. använder IE11.

Kan ej skriva ut sidan DD-Odds enbart. Tisdagen den 14 aug fungerade det för att inte fungera från den 15 aug och till idag 26 sep. När jag väljer förhandsgranskning av utskrift finns nu ingen sidbrytning efter 'DD-Odds' utan 'Mest spelade kombinationer' kommer med direkt och går ej att välja bort.

Om jag provar med att markera 'DD-Odds' syns nu inte något utan man får en blank utskrift. Det kan ha varit så tidigare också eftersom jag använde skriva ut sidan 3 och fick då enbart 'DD-Odds' tidigare.

Även på sidan med V86/V75/V64-tabell etc. har det hänt något och man får inte med hela bredden på den tabellen automatiskt längre utan man får labba med att sätta sidan till 80% för att alla 8 loppen ska komma med. Problemet är då att man även krymper höjden på tabellen. Tidigare så autoformaterades det så att det alltid passade till min utskrift på stående A4.

(Även utskrift av 'V86-tabell' på vyn 'Startlista' är det ingen autobredd längre utan man ser bara 6,5 lopp vid utskrift på A4-sida.)

Så frågan är, har det skett någon kodförändring mellan den 14 till 15 augusti hos er på Resultat-och Startlistesidorna?

Kan det vara möjligt att rätta till (i vart fall tillbaka med sidbrytning efter 'DD-Odds'
så att man slipper skriva ut mest spelade i samma utskrift). Men helst tillbaka som det var den 14 aug men med tillägget att man ska kunna markera 'DD-Odds' och få en utskrift av markeringen och inte som nu en blank sida.

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.