Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

ATG GO

ATG GO är ATGs nya ombud som nu etableras på markanden. ATG GO erbjuder ett enklare koncept för nya ombud med färdiga, spännande spel.

ATG GO ska erbjuda ATGs spelprodukter som är lätta och enkla utan krav på kupong så som Harry Boy och Top 7 men också andelsspel. Det kommer även att finnas partnerprodukter som bland annat lotter, telefonkort, presentkort samt biljetter.

Varför kan inte de nya ombuden hantera kuponger?

Det här är en möjlighet att erbjuda spel till de som snabbt och enkelt vill köpa ett färdigt spel där framför allt andelsspel är en viktig komponent.  Vi har fortfarande kvar alla traditionella spelombud och förändrar inte dem.

Är det här ett sätt av avveckla de fullvärdiga ombuden och bara satsa på små snabba ombud?

Nej, ATG GO är ytterligare ett sätt att erbjuda spel till de kunder som vill spela på ett lätt och enkelt sätt.

Varför satsar ni inte på alla spelare?

Vi har cirka 2000 ombud i Sverige idag av dessa är ca 25 vid årsskiftet ATG GO. Det finns med andra ord gott om fullvärdiga ombud som har all nödvändig utrustning samt material för de som spelar med kupong. ATG vill kunna erbjuda spel på hästar i alla tänkbara miljöer samt hitta nya distributionsvägar.

Alexander Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Ännu ett bevis på att ATG siktar på lotterier och glömmer travsporten. Det hade väl varit bättre med riktiga ombud på fler platser, med tv-skärmar och allt annat som kommer med i bagaget så folk SER och blir sugna på att se loppen live. Men det lär vara synnerligen svårt att få lov att bli ett ATG-ombud att döma av min ICA-handlare som försökte under lång tid. Av någon anledning dög han inte, trots att det är en väletablerad butik och det inte finns andra ombud särskilt nära. nä, men Lottobutiker går tydligen bra.

    Lunkan
  • Hej Lunkan

    ATGs målsättning är att öka våra distributionskanaler. ATG GO är ett sätt att nå "snabbare" kunder än hos traditionella ombud. Med det sagt så kommer vi även att öka dessa under detta och nästkommande år.

    Alexander

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.